marți, 25 noiembrie 2014

România promovată prin 23 de fotografii excepționale

Din ce în ce mai multe publicații electronice promovează într-un fel sau altul frumusețile României. De data aceasta administratorii site-ului WhereCoolThingsHappen, au publicat o galerie foto prin care încearcă să demonstreze că România este frumoasă. Lucru de care nu se îndoiește nimeni, doar că noi, românii, suntem prea prinși în problemele cotidiene pentru a mai observa asta. Trebuie ca cineva din afara țării să ne tragă periodic de mânecă și să ne trezească patriotismul ce zace latent în fiecare dintre noi. 





Sub titlul ”23 Photographs prove that Romania is beautiful” este postată o galerie ce conține unele dintre cele mai frumoase și spectaculoase fotografii ce înfățișează peisaje surprinse în diverse anotimpuri sau obiective turistice importante cum ar fi satele fortificate din Transilvania (Biertan) sau castelele Peleș, Bran sau cel al Huniazilor.

Descrierea ce însoțește acestă galerie este măgulitoare la adresa României care este văzută ca o ”țară bogată în cultură având peisaje și natură aproape neatinse, nedescoperite încă de către mase, o locație de luat în considerare pentru planurile de vacanță” 

Pentru fiecare dintre cele 23 de fotografii ce promovează frumusețile României, administratorii site-ului au precizat sursa acestora, prin intermediul unui link ce duce spre pagina autorului (pagina de facebook sau contul aferent de pe site-ul 500px.com)

Aceste fotografii sunt:

Fotografia aleasă ca și copertă a albumului este cea realizată de Lazăr Ovidiu în Munții Rodnei. Este de remarcat și faptul că nu toți autorii sunt români, ceea ce demonstrează că turiștii (fotografii) străini sunt interesați de România și frumusețile ei. 

Deși fotografiile au fost postate pe 17 noiembrie 2014, galeria a fost share-uită pe facebook de nu mai puțin de 13.077 de ori, până la data publicării acestui articol. 

Aceeași galerie foto apare și pe site-ul BoredPanda. Aici, în funcție de voturile primite, fotografiile au fost clasificate. Așa cum probabil era de așteptat, fotografia cu Cascada Bigăr se situează pe primul loc. 

UPDATE:
1.12.2014 - fotografiile apar și pe site-ul BabaMail


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...