sâmbătă, 20 decembrie 2014

Portalul cluj.com a lansat City Card-ul 2015

Miercuri 17 decembrie 2014, la Polus Center Cluj-Napoca s-a lansat oficial City Card 2015. După modelul marilor orașe din lume, Clujul beneficiază din 2014 de avantajele cardului emis de portalul cluj.com, ce asigură accesul gratuit sau la preț redus la diverse evenimente sau magazine din rețeaua partenerilor. Evenimentul de lansare al City Card 2015, poate fi vizionat aici într-o filmare marca cluj.com. 





În condițiile în care în anul 2015, Clujul este Capitală Culturală a Tineretului, a fi în posesia unui City Card, poate fi un avantaj. Cu siguranță, numărul evenimentelor culturale va fi într-o continuă creștere, așa că ar trebui să profitați de ocazia de a fi posesorul unui City Card.

Dacă nu ați reușit să vă achiziționați unul, o mai puteți face în regim promoțional până pe 22 decembrie 2014. Numai până la acea dată, un City Card costă doar 49 de lei. Comanda se poate face online prin completarea unui formular disponibil aici. Se poate alege una din următoarele variante de a intra în posesia cardului: fie direct de la sediul cluj.com de pe strada Mihai Eminescu nr.7 - situație în care cardul se poate plăti pe loc, fie se solicită trimiterea acestuia prin curier, cu plata ramburs. În cea de a doua variantă, pentru livrare în Cluj-Napoca transportul este gratuit, iar pentru doritorii cardului care nu sunt din Cluj-Napoca, la prețul cardului se mai adaugă 15 lei taxa de curierat.

Lansarea City Card 2015. Sursa foto: www.facebook.com/clujcom
Eu mi-am comandat un City Card, preferând varianta ridicării acestuia direct de la sediul cluj.com. Asta pentru că ajung destul de des la Cluj. Am decis să-mi achiziționez un City Card, la preț promoțional de Crăciun, pentru multiplele avantaje pe care le oferă acesta. Din punctul meu de vedere, cele mai importante sunt cele două cupoane / an ce oferă accesul gratuit la următoarele muzee: 

  • Muzeul Etnografic al Transilvaniei
  • Parcul Etnografic Național ”Romulus Vuia”
  • Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei (valabil și la Muzeul Farmaciei)
  • Muzeul de artă Cluj-Napoca
Pentru posesorii de City Card, este necesar activarea acestuia. Acest lucru se poate face direct pe pagina emitentului, prin introducerea numărului cardului și a unor date personale. Există și posibilitatea abonării la un newsletter (se primește maxim un newsletter pe săptămână, existând și posibilitatea dezabonării).

Pentru celelalte oferte ale partenerilor cluj.com, se poate consulta lista completă, la zi a beneficiilor oferite deținătorilor cardului. Lista este într-o continuă creștere, se recomandă verificarea periodică a cesteia pentru a fi la curent cu toate avantajele de care puteți beneficia. Lista poate fi consultată aici. Printre parteneri se numără Teatrul Național ”Lucian Blaga”, Opera Națională Cluj-Napoca, Teatrul de păpuși ”Puck”, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Teatrul Maghiar de Stat sau  Filarmonica de Stat Transilvania -  care oferă două invitații duble / an. 

Așadar, nu ratați ocazia de a comanda un City Card la preț promoțional de Crăciun. Avantajele sunt numeroase.

Lansarea City Card 2015. Sursa foto: www.facebook.com/clujcom












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...