miercuri, 17 februarie 2016

Ia-ți o vacanță! Hai la târgul de turism în 11-13 martie!

Mi-am făcut un obicei în ultimii ani de a participa primăvara și taomna la Târgul de Turism TOURISTICA, eveniment organizat ca în fiecare an de Libero Events și desfășurat la Polus Center Cluj-Napoca. În acestă primăvară va fi pentru a XIII-a oară când se va organiza acest târg, unul dintre cele mai mari din Transilvania. Și de data acesta voi încerca să ajung la târg, acesta desfășurându-se în perioada 11-13 martie 2016. Cu atât mai mult cu cât blogul Foto-Travel este partener al acestui eveniment.




Oferte irezistibile te asteaptă în weekend-ul 11-13 Martie 2016 la Polus Center.  Târgul de Turism Touristica îţi aduce cele mai bune destinaţii de relaxare!

Fie că ai în vedere locuri precum Corfu, insula lagunelor albastre și a celor mai multe plaje premiate cu “Steag Albastru” sau visezi la un concediu plăcut în Creta, insula de top a Greciei poti să găsești un sejur de 7 nopți de la 32 Euro/persoană/noapte.

Pentru destinațiile exotice, cu nisip alb foarte fin și apă turcoaz, alege din multitudinea de oferte WinterSun și ia-ți vacanță în Dubai | Mexic | Republica Dominicană | Mauritius în sejur avion 7 nopți, 4* + Demipensiune de la 540 Euro/persoană.  

Încă mai ai timp să-ți rezervi o vacanță în Thassos, un paradis verde cu plaje superbe si nisip fin. Sejururi de la doar 35 Euro/persoană | Reduceri de până la 50%. Anul acesta se poartă luna de miere în Riviera Maya – Cancun , 7 nopți, All Inclusive de la 819 Euro, plecare din Madrid.

În martie prinde ultimele oferte Early Booking de la cele mai importante agenții de turism, prezente în 11-13 Martie 2016 la Târgul de Turism Touristica, din Polus Center Cluj.“Fiind încă perioada de Early Booking, din experiența anterioară, vor fi cereri numeroase pentru cele mai căutate destinații de vară, preferate de turiștii români, precum Grecia, Turcia și Bulgaria, dar și pentru luna de miere, croaziere, destinații exotice și vacanțe de tip city-break în capitalele europene. Ne asteptăm ca vizitatorii să își rezerve sejurul și să profite din plin de ultimele reduceri. Practic pe perioada târgului reducerile ajung și până la 50%”, precizează Carmen Ciocian, senior project manager Touristica.

Ia-ți o vacanță! Hai la Târgul de Turism Touristica din 11-13 Martie, Polus Center Cluj!

Program de vizitare 10:00 – 22:00. Intrarea liberă. Eveniment organizat de Libero Events.

Contact: office@liberoevents.com, tel: 0364 110 371 sau 0747 425 160.

Mai multe detalii: www.touristica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...