luni, 21 octombrie 2013

Culorile toamnei sălăjene - GALERIE FOTO

Toamna reușește să ne surprindă de fiecare dată cu o paletă de culori fantastice. Natura se dezbracă de verdele care ne-a obosit privirea o vară întreagă și ne dovedește că poate mai mult decât atât. Poate cea mai frumoasă lună de toamnă este octombrie, asta și pentru că este asimilată cu luna recoltelor bogate. Acum se culeg roadele unui an întreg de muncă, acum viile sunt mai frumoase ca oricând. 

O evadare în natură, în zilele frumoase de toamnă, când soarele nu mai are puterea de peste vară dar te încălzește cu razele lui, poate fi o experiență unică, plină de farmec. Dacă ai șansa să locuiești într-o zonă cu dealuri acoperite de păduri de foioase, atunci spectacolul pe care Natura ți-l oferă este total. Monotonia de verde este spartă de infinite nuanțe de galben și ruginiu. Frunzele încep să îngălbenească însă nu toate deodată, acum se distinge cel mai bine diversitatea copacilor care alcătuiesc pădurea.




Sălajul mai are încă mari suprafețe acoperite de păduri. O incursiune în aceste zile prin aceste oaze de verdeață este pentru un fotograf o experiență unică. Obiectivul aparatului de fotografiat surprinde Toamna în toată splendoarea ei. Blogul Foto-Travel vă prezintă o serie de instantanee surprinse în pădurea Meseș din apropierea Zalăului și în pădurile aflate de-o parte și de alta a Someșului în comunele Șimișna, Rus și Ileanda. Vizionare plăcută! 


  • Toamna pe Meseș












  • Toamna pe Valea Somesului














5 comentarii:

  1. Scrieti atat de bine, incat, daca nu as sti m-as indoi ca sunteti profesor de matematica si nu de limba romana! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase fotografii! Si pe mine padurea ma atrage cel mai mult toamna, cand imi place sa pasesc fosnind frunzele asternute pe jos. Numai ca eu, din Timisoara, am mai mult de mers pana ajung la padure:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, stimata doamna. Sa fie toamna expresia regretului unei veri trecute?

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...