miercuri, 24 februarie 2016

Zanticus TV are nevoie de susținerea noastră

Pentru ca un proiect frumos să devină unul de succes este nevoie de două lucruri. În primul rând este nevoie de o idee care să fie pusă în practică. Apoi, proiectul trebuie promovat și sprijinit. Chiar și o sămânță încolțită are nevoie de îngrijire și să fie udată pentru ca planta rezultată să crească mare și să dea rod. Într-un astfel de moment de cotitură se află proiectul Zanticus TV inițiat de Alexandru Damaschin. Pentru a putea fi implementat cu succes are nevoie acum de sprijinul tuturor celor care cred că în România promovarea turistică se poate face și altfel. E simplu: întrați pe platforma CreștemIdei, faceți o donație și alegeți-vă recompensa. 



Despre Alexandru Damaschin, cel care a pus pe roate proiectul Zig Zag prin România și acum Zanticus TV, am mai scris pe blog. Am avut onoarea de a-l cunoaște personal atunci când a ajuns cu proiectul său în județul Sălaj. Am încercat să-i înțeleg ideile care mi se păreau pe de o parte extraordinare iar pe de altă parte inedite. Însă ceea ce-și propune cu proiectul Zanticus TV este pur și simplu revoluționar. 


Alexandru Damaschin. Foto: colecția personală
Haideți să vedem despre ce este vorba. Zanticus TV este înainte de toate un proiect multimedia de prezentare a locurilor frumoase din țară. Se folosesc în promovarea turistică fotografii, filme (inclusiv filmări aeriene) ca să nu mai vorbim de promovarea clasică prin pliante și broșuri sau de cea din mediul on-line. Însă nimeni n-a încercat să promoveze locurile frumoase din țara prin hyperlapse-uri. Alexandru Damaschin (și ca să fim corecți până la capăt și foștii lui parteneri din proiectul Zig Zag prin România) a făcut-o. Este un alt mod de abordare, mult mai dinamic, mult mai spectaculos. Ca să vă convingeți merită să urmăriți hyperlapse-ul realizat în Sălaj


Scopul final al proiectului este ca fiecare județ să primească montaje foto video dinamice pentru promovarea turistică și ceea ce este și mai important din punctul meu de vedere, să inspire oamenii care doresc să călătorească. Pe de altă parte, proiectul Zanticus TV vrea să promoveze oamenii de seamă din fiecare județ. Și o va face prin intermediul episoadelor serialului ”De vorbă cu români de seamă”. Iată de exemplu un astfel de episod realizat împreună cu doamna Leontina Prodan originară din Gâlgău Almașului, Sălaj. 



Iar asta nu este totul. În urma derulării proiectului, preconizat a se întinde pe o durată de 5 ani, turismul românesc va beneficia de o enciclopedie videografică de prezentare a României - prin intermediul unor episoade de turism reality show.


Alexandru Damaschin. Foto: Paul Pădurariu
Cred că v-am oferit destule motive pentru a sprijini acest proiect. Ca să crească, să se dezvolte și în final să dea roade, Zanticus TV are nevoie de sprijinul tău. Intră pe platforma Creștem Idei, caută la secțiunea Film/Documentar proiectul Zanticus TV. Nu uita, orice sumă cât de mică este binevenită iar în schimbul acesteia Alexandru Damaschin te va recompensa. Grăbește-te, mai ai la dispoziție 30 de zile!


Puteți afla mai multe despre proiectele lui Alexandru Damaschin din următoarele surse:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...