luni, 28 martie 2016

Aniversare #MandraChic7 ani

Pe rețelele de socializare a apărut în aceste zile un eveniment interesant, inedit. Brandul Mândra Chic a cunoscutei promotoare a autenticului și frumosului românesc - Alina Zară Prunean, împlinește 7 ani. O vârstă frumoasă în care proiectul a crescut, s-a dezvoltat și s-a împlinit. Evenimentul nu va fi unul oarecare cu o locație stabilită în prealabil, ci se va desfășura în mediul on-line prin intermediul rețelelor de socializare. Pe data de 29 martie 2016, timp de 7 ore între 11 și 18, toți cei care simt că promovarea valorilor autentice românești trebuie să devină un deziderat, sunt așteptați să se alăture evenimentului.





De Alina Zară am auzit de mult. Mereu am făcut legătura între numele Alina Zară și proiectul ”Mândră Chic”, în mentalul meu cele două nume - al proiectului și al inițiatorului acestuia - se contopesc. Am admirat de fiecare dată acele mesaje faine inscripționate pe tricouri, mi-a plăcut combinația de vechi, de autentic cu cea de modern. E una din modalitățile de a-i convinge pe tineri că nu e purtarea unui tricou ce are imprimeuri realizate manual nu e un lucru demodat. Recent am avut ocazia să o cunosc personal pe Alina Zară Prunean. Era în ziua premergătoare evenimentului ”Gala Culturii Sălăjene” la care ea și soțul ei Alin Prunean erau invitați. Mi-a plăcut modul în care a susținut nevoia de promovare a autenticului românesc într-o lume globalizată, pregătită mai degrabă să accepte cu mare ușurință kich-ul. Convingerea cu care a vorbit, m-a făcut să cred în proiectele ei, așa că nu fac altceva decât încerc să promovez evenimentul.

În descrierea evenimentului #MandraChic7ani se arată: ”Te invităm să sărbătorim, împreună, 7 ani de zestre contemporană românească, creată în atelierele șezătoare Mîndra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești. [...] Un eveniment inedit, care va avea loc online, marți 29 martie, începând cu ora 11.00 chiar aici, pe Facebook. Îmbrăcați-vă frumos și poftiți alături de noi! Cum? Un like, un share, un comentariu, o urareși chiar un selfie sau foto cu Mândra Chic în cadru, sub orice formă, o să ne bucure tare!”

Vor fi 7 ore de postări, reacţii, socializare online și...7 cadouri - câte unul pentru fiecare oră. Se va lansa filmul Mandra Chic.ro, vor avea loc prezentări de produse noi - create în cadrul proiectului câștigător în competiția Idei din Țara lui Andrei, vești și imagini cu Suveica Mamei Ruța în jurul lumii. Nu lipsit de
interes va fi lansarea colaborării Mândra Chic - Colțul Românesc

Iată așadar suficiente motive pentru a vă alătura și voi evenimentului pregătit de echipa Mândra Chic. Vom reveni cu Update-uri pe parcursul derulării evenimentului. 




2 comentarii:

  1. Ăstaaaaa-i spiritul :D ! Ce fain este conceptului de eveniment.

    Sunt prezent pe la eveniment și mi-ar face plăcere să fac cunoștință cu familia Prunean.

    Multă veselie să fie :D !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Alexandru Damaschin (alias Zanticus TV) pentru ca ne urmaresti si ne apreciezi munca. Multumim si pentru ca esti atenta la tot ceea ce este legat de Salaj, se pare ca sederea ta aici a fost cu ROST.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...