duminică, 19 februarie 2017

Rezervă-ți concediul la prețuri avantajoase: 5 zile până la Târgul de Turism Touristica



Vine, vine, primăvara....Da, anul acesta se pare că vine mai devreme și aduce cu ea o nouă ediție a Târgului de Turism TOURISTICA. Ca în fiecare an, ediția de primăvară a târgului are loc la Cluj-Napoca la doar o săptămână după Târgul de Turism al României. Și ca de fiecare dată în ultimii ani, blogul Foto-Travel este partener media al evenimentului. Așadar, săptămâna viitoare ne dăm întâlnire la Vivo! Cluj-Napoca (fostul Polus Center), pentru oferte turistice de nerefuzat.

Bunul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Acelaşi principiu este valabil şi pentru cei care îşi plănuiesc deja concediile şi vin la Târgul de Turism Touristica, în perioada 24-26 Februarie 2017, în incinta Vivo! Cluj-Napoca. Agențiile de turism anunță deja reduceri de până la 50% pentru rezervările early bird 2017 și cu avans minim. Dacă vă doriţi o călătorie fără griji şi liniştită trebuie să fiţi foarte atenţi când vă alegeţi o agenţie de turism. Trebuie să fie de încredere! Este indicat să luaţi în seamă recomandările agenţiilor care oferă consultanţă completă şi sugestii avizate.

Noutăţi şi oferte de vacanţă …pe bune!
Românii au început să guste tot mai mult sejururile. Grecia rămâne în topul preferinţelor, atât pentru transportul cu avionul cât şi cu autocarul. Spre exemplu, pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de trei stele în Halkidiki preţul începe de la 202 euro/persoană. 

Deşi numărul turiştilor care optează pentru Turcia a scăzut în ultima perioadă din cauza instabilităţii sociale ofertele agenţiilor de turism pentru zonele turistice (Antalya şi Kusadasi) sunt avantajoase. Pentru un sejur de 7 nopţi într-un hotel de cinci stele ultra all inclusive, cu avion direct Cluj-Antalya, preţul porneşte de la 512 euro de persoană. 

Dacă eşti în căutarea unui pachet special pentru luna de miere sau pur şi simplu vrei să te aventurezi într-o destinaţie exotică, agenţiile de turism vin cu oferte variate în: Africa, Asia sau America de Sud. Concret, 7 nopţi în Caraibe costă 1026 de euro/persoană, cu mic dejun inclus. 

Vacanţe pe litoralul românesc
Fie că preferaţi să rămâneţi în ţară sau zburaţi către alte destinaţii precum Spania, Croaţia, Italia sau Muntenegru, la Târgul de Turism Touristica aveţi opţiuni variate şi preţuri pentru toate buzunarele. 

Litoralul Mării Negre este o variantă aleasă des de români, iar în staţiunile de la malul mării îţi poţi petrece un sejur cu preţuri începând de la 32 de lei/noapte la un hotel de 4 stele.

Târgul poate fi vizitat gratuit între orele 10:00 – 22:00, în perioada 24-26 Februarie 2017, în incinta Vivo! Cluj-Napoca, iar vizitatorii sunt aşteptaţi cu tombole, gratuităţi pentru copii şi experienţe high tech.


Târgul de Turism Touristica este organizat de Libero Events. Persoană de contact: Carmen Ciocian; email: carmen@liberoevents.ro; telefon: 0747425160


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...