sâmbătă, 3 martie 2012

Ce-mi propun...

Îmi propun să descriu locurile pe care le-am vizitat în cadrul unor rubrici permanente. În rubrica Impresii de călătorie, voi descrie țările și orașele pe care le-am vizitat. Cum numărul obiectivelor turistice vizitate, aflate pe lista UNESCO continuă să crească, în cadrul rubricii Din patrimoniul UNESCO voi prezenta aceste locuri, fie că sunt din țară sau din străinătate.  Rubrica România văzută de mine va conține articole legate de frumusețea locurilor din țară, iar în rubrica Sălajul turistic voi prezenta frumusețile județului. În toate articolele, voi scrie doar ceea ce am simțit atunci când am fost în acel loc, voi pune mult suflet. Și toate articolele vor fi ilustrate numai cu fotografii realizate de mine. Desigur, vor fi și diverse articole generale, de travel sau de fotografie.

2 comentarii:

  1. Frumoase intenţii! Voi urmări toate postările referitoare la Sălaj. Despre locuri, lucruri şi intâmplări interesante din judeţ a scris si Gyorfi-Deak Gyorgy in "Curiozităţi sălăjene", carte care a văzut lumina tiparului anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri. Cunosc cartea domnului Gyorfi-Deak Gyorgy. Este inedita prin natura informatiilor oferite.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...