miercuri, 5 iulie 2023

Festivalul ”Curtea Artiștilor” la a VI-a ediție

În acest sfârșit de săptămână, debutează Festivalul ”Curtea Artiștilor”, ajuns la a VI-a ediție. Așa cum ne-am obișnuit deja, se anunță o vară plină de evenimente: spectacole de teatru, stand-up comedy, concerte, expoziții, ce vor face din ”Curtea Artiștilor” centrul cultural al Sălajului.



Pentru weekend-ul de deschidere, Darius Prodan și echipa sa, aduc în atenția publicului trei spectacole, unul și unul! Precedate, firesc, de ”Marea Deschidere” - așa cum îi stă bine oricărui festival care se respectă.

Astfel, vineri, 7 iulie 2023, de la ora 18.00 - cei care iubesc teatrul dar și cei care vor să fie aproape de Comunitatea ”Pro Teatru” sunt invitați la deschiderea Festivalului ”Curtea Artiștilor”. Vor fi așteptați, la fel ca și în anii trecuți, cu un pahar de șampanie și cu covorul roșu.

Tot vineri, 7 iulie 2023, de la ora 19.00, va avea loc ”clasicul” spectacol ”One man show. Nimeni nu știe ce e în inima mea” cu Florin Coșuleț. Un spectacol plin de umor și dinamism, în care improvizațiile artistului sunt ancorate în reacția publicului spectator. Un spectacol pe care l-am văzut prima dată cu ocazia ediției de anul trecut, dar pe care l-aș revedea iar și iar...Intrarea este liberă!


Seara de vineri, 7 iulie 2023, se încheie cu spectacolul de la ora 21.00 ce-l are ca protagonist pe Grigore Leșe. Biletele se pot procura de pe site-ul specializat entertix.ro în funcție de categoria aleasă: Bilet Normal - 55 lei; Bilet Susținător - 75 lei și Bilet Mecena - 100 lei. Trebuie precizat că prin achiziționarea ultimelor două categorii de bilete te implici în susținerea comunității ”Pro Teatru”.



Pentru ziua de sâmbătă, 8 iulie 2023, de la ora 21.00, sunteți invitați la teatru! Maia Morgenstern și Marius Bodochi vor juca pentru publicul zălăuan ”Chirița în carnaval”. Biletele se pot achiziționa de pe entertix.ro.

Darius Prodan în filmul de promovare a Festivalului: ”Ne dorim să avem tribune pentru public, scenă pentru artiști și un întreg spațiu pentru comunitate.”

Festivalul Curtea Artiștilor se va derula în perioada 7 iulie - 11 septembrie 2023.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...