miercuri, 18 februarie 2015

Oferte de primăvară la Târgul de turism Touristica

Poți merge în vacanțe și cu bani puțini!  Se anunță reduceri de 35% la vacanțe la Târgul de Turism TOURISTICA! În perioada 20-22 martie 2015 va avea loc cea de-a  12-a ediție a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca. Te invităm să îți achiziționezi sejururi de vară, exotice, luna de miere la cele mai bune și mici prețuri cu reduceri de până la 35% sau mai mari, în funcție de ofertele agențiilor.


De ce să participi la târguri de turism? Iată câteva avantaje: 

În primul rând pentru că găsești în același loc o gamă largă de oferte. 
În al doilea rând pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanți pe perioada târgului. În al treilea rând agențiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanța din timp și în regim de early booking. În al patrulea rând poți participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunoști mai bine diferite aspecte ale unor destinații. Acestea sunt doar câteva aspecte, dacă ați beneficiat și de alte avantaje, ne puteți transmite și nouă. 

Touristica 2014
Fie că au în vedere destinaţii deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia, zone din România, Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei, sau destinații exotice precum Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius vizitatorii vor avea din ce alege.

Dintre oferte menționăm:

  • Grecia - cazare la 2 *, prețul este de doar 120 euro, transport autocar modern 3*, 7 nopți cazare, însoțitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune. Cazare 4*, transport autocar modern 4*, 7 nopți cazare, demipensiune bufet, însoțitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune la prețul de 280 Euro.
  • Turcia, stațiunea Lara - Kundu , hotel 5*, transport cu avionul cursă charter (zbor direct) Cluj - Antalya și retur, 7 nopți cazare și masă conform ofertei,  transfer, asistență turistică începând cu 682 Euro. 
  • Bulgaria - Hotel Admiral, 5* se poate achiziționa de la 19,5 Euro / persoană / noapte cu mic dejun inclus sau de la 14 Euro / persoană / noapte la un hotel de 3*.
  • Pentru cei care caută Spania, stațiunea Costa Blanca te primește cu prețuri de la 549 euro / sejur / avion / mic dejun, hotel 3*.
  • Pentru iubitorii de destinații exotice un sejur în Dubai, transport cu avion, zbor direct și transfer aeroport, cazare hotel 4,5*, prețul este de 438 Euro/7 nopți.
  • Spre Republica Dominicană, Punta Cana cu zbor din Madrid prețul este de 618 Euro / 7 nopți / hotel 4*/regim all inclusive. 
  • În Mexic, Riviera Maya & Cancun, de la 668 Euro, zbor din Madrid, 7 nopți/hotel 4*/regim all inclusive.
Touristica 2014
Pentru alte sute de destinații operatorii agențiilor de turism îți vor sta la dispozitie cu informații, oferte ți consultanță.

Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteți așteptați pentru crearea de noi relații sau îmbunătățirea celor existente într-un cadru informal și plăcut. 

Program de vizitare al târgul este zilnic între orele 10:00 – 22:00, iar intrarea este liberă. 






Târgul de Turism TOURISTICA este organizat de agenția Libero Events, agenție de evenimente B2B și B2C ce are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay, Software Architecture Day etc.

Contact: office@liberoevents.ro, tel: 0364 110 371 sau 0747 425 160.
Mai multe detalii: http://touristica.ro/

Touristica 2013
Am mai scris despre edițiile anterioare ale Târgului de turism TOURISTICA:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...