vineri, 20 februarie 2015

Plic filatelic lansat la Zalău, cu ocazia aniversării revistei ”Caiete Silvane”

Astăzi, 20 februarie 2015 a fost pus în circulație la Zalău un plic aniversar dedicat împlinirii a 10 ani de la apariția primului număr al seriei noi a revistei de cultură ”Caiete Silvane”. Plicul a fost emis de Asociația Colecționarilor din Sălaj în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.



Pe plic apare coperta numărului aniversar, numărul 121 / februarie 2015. De fapt, coperta acestui număr recent apărut, reproduce coperțile a trei dintre numerele revistei: coperta numărului inițial - primul număr al seriei noi apărut la 20 februarie 2005 și coperțile revistelor cu numerele 50 și 100. Deasupra imaginii apare textul ”Asociația Colecționarilor din Sălaj și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj”. Plicul a fost editat într-un tiraj de 200 de exemplare. 


Ștampila, de formă rotundă, are un diametru de 5 centimetri. Urmând conturul cercului, în partea superioară apare textul ”CAIETE SILVANE - 10 ANI” iar în partea inferioară ”450170 ZALĂU”. În zona centrală a ștampilei apare logo-ul revistei, așa cum apare el pe frontispiciul acesteia iar dedesubt textul ”Revistă de cultură editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România. 20 FEBRUARIE 2005 - 20 FEBRUARIE 2015”


Asociația Colecționarilor din Sălaj, este la al doilea plic filatelic aniversar. Anul trecut, au fost emise două plicuri pentru a aniversa Centenarul Corneliu Coposu. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...