luni, 3 martie 2014

Târgul de turism Touristica la a X-a ediție

Mai este puțin și sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment potrivit pentru a 10 - a ediție a Târgului de Turism TouristicaCele mai bune oferte vă așteaptă între 21 și 23 martie 2014 la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca, regăsind agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri, publicații de profil, etc.



Vor fi prezentate diverse destinații atât din România cât și din străinătate, dar și destinații exotice, luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural…cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu pana la 35 %. În funcție de oferta agențiilor reducerile pot depăși și 35% la rezervările pe loc.

De ce să participi la târgul de turism?

Iată câteva avantaje:
  • în primul rând pentru că găsești în același loc o gamă largă de oferte;
  • în al doilea rând pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanți pe perioada târgului;
  • în al treilea rând agențiile îți oferă posibilitatea de a-ți cumpăra vacanța din timp și în regim de early booking
  • poți participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunoști mai bine diferite aspecte ale unor destinații
Acestea sunt doar câteva aspecte, dacă ați întâlnit și alte avantaje, ne puteți transmite și nouă. Astfel, vă așteptăm la Târgul de Turism Touristica între 21-23 Martie 2014, la Polus Center Cluj pentru a beneficia de aceste avantaje!

Târgul de Turism Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vară și alta de iarnă, oferind posibilitatea experților din domeniu, de a prezenta, promova și de a vinde cât mai multe vacanțe, într-un cadru informal și plăcut. Tîrgul poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10,00 - 22,00. Accesul este gratuit!

Târgul de Turism Touristica se desfășoară în incinta centrului comercial Polus Center Cluj - cel mai mare complex multifuncțional pe un singur nivel din România și cel mai mare centru comercial din Transilvania.

Târgul de Turism Touristica este organizat de agenția de evenimenet Libero Events ce are în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului. Agenția organizează târguri (Touristica, DecoShow), conferințe (TeComm, The Woman, HR Summit, ARThitecture, Markday) workshop-uri și seminarii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...