miercuri, 18 mai 2016

Lansarea celui de-al doilea trailer al documentarului ”The Hoia-Baciu Forest. Truth or Legend”

Scriam în urmă cu ceva vreme despre lansarea primului trailer al documentarului ”The Hoia-Baciu Forest. Truth or Legend” și despre intenția unor întreprinzători de a transforma pădurea din vecinătatea Clujului într-o atracție turistică. Iată ca la mai puțin de 4 luni, echipa de producție formată din Ghid Video Turistic, Lara Media Production și Rylex Hoia-Baciu Project sunt gata să lanseze cel de-al doilea trailer. Și asta în cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Clujului din 21-22 mai 2016.





Lansarea celui de-al doilea trailer, va avea loc într-un cadru inedit, oferit de celebra de acum ”poiană rotundă” din la fel de celebra pădure Hoia-Baciu. Conform lui Cosmin Giurgiu, unul din producătorii documentarului, ”va fi un trailer ceva mai lung, special pentru cei care vor veni în poiana rotundă să-l vadă. Va fi un eveniment interactiv, lumea va putea pune întrebări echipei. iar cei care doresc pot dona pentru producția documentarului”.

Cei interesați, se pot înscrie pentru tururile ghidate pe care Rylex Hoia-Baciu Project le organizează cu acestă ocazie. În programul Zilelor Clujului, turul ghidat ce are ca scop o vizită în poiana rotundă, apare sub numele ”Descoperă misterele pădurii Hoia-Baciu”. Participarea este gratuită, fiind totuși necesară o înscriere aici.



Iată cum prezintă organizatorii acest eveniment: ”În acest tur ghidat veți putea descoperi câteva din misterele care transformă încet pădurea Hoia-Baciu într-o atracție turistică din Transilvania. Dacă vremea ne permite, avem și două activități surpriză: lansarea celui de-al doilea trailer al documentarului turistic ”The Hoia-Baciu Forest - Truth or Legend” și tehnici de yoga menite să îți întețească simțurile. Incitant dar, într-un loc ca pădurea Hoia-Baciu va mai fi la fel de liniștitor?”

Pentru cei care deja sunt curioși, Cosmin Giurgiu și partenerii săi au lansat un filmuleț care conține o parte din imaginile aeriene ce vor apărea în documentarul ”The Hoia-Baciu Forest. Truth or Legend” acompaniate de piesa creată de Simon Wilkinson, cel care asigură coloana sonoră a documentarului.

Filmul poate fi văzut aici.

De menționat faptul că dacă vremea va fi nefavorabilă, evenimentul de lansare al trailer-ului se va amâna pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. 



Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...