joi, 20 noiembrie 2014

La Polus Center Cluj-Napoca începe târgul de turism Touristica.

În acest weekend nu trebuie să ratați cea de a XI-a ediție a Târgului de Turism Touristica. Ediția de toamnă a târgului se va desfășura în aceeași locație cu care ne-am obișnuit în ultimii ani, Polus Center din Cluj-Napoca (intrarea 4). Evenimentul de la Cluj, cel mai mare de acest fel din Transilvania, se va desfășura în perioada 21-23 noiembrie 2014 și vine la doar o săptămână după Târgul de Turism al României desfășurat în perioada 13-16 noiembrie 2014. 





Ediția de toamnă a Târgului Touristica reunește la fiecare ediție peste 50 de expozanți din țară și din străinătate. Vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști ai industriei de turism pentru a-și alege destinația pentru vacanță. Pentru rezervările pe loc, agențiile vor avea reduceri de early booking de până la 35%.

Așa cum este de așteptat, accentul se va pune pe vacanțele de iarnă 2014-2015 însă nu vor fi uitate, cu siguranță, nici ofertele pentru vara lui 2015. 

Cei interesați sunt așteptați în complexul Polus Center de vineri până duminică în intervalul orar 10.00 - 22.00. Intrarea este liberă! Târgul de Turism Touristica este organizat de agenția de evenimente Libero Events, iar blogul Foto-Travel este unul dintre partenerii evenimentului.


Promovarea evenimentului prin bannere stradale. Sursa foto: www.facebook.com/touristica




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...